" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41152896 Відвідувачів
Боевое Братство
Урядовий портал
Орденские планки – ветеранам
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Укрінформ
"Афганська війна: біль у серці" Надрукувати Надіслати електронною поштою
У Харківському національному медичному університеті (ХНМУ) організовано тематичну виставку: «Афганська війна: біль у серці». Експозицію присвячено Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 23-й річниці виведення радянських військ з Афганістану.
Детальніше...
 
Звернення голови Коломийської міськрайонної організації ветеранів Афганістану Надрукувати Надіслати електронною поштою
     Ми, воїни-«афганці» в останній час тільки і чуємо слова «дружба», «братство», «сила». А де ж воно все це є. Як показало цьогорічне святкування 23-ї річниці виводу радянських військ з Афганістану, що не все гаразд у нашому «афганському» домі.
Детальніше...
 
Воїни-«афганці» підтримують Н. І. Карпачову Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_6051-print.jpg    Ветерани  війни в Афганістані і родини загиблих воїнів підтримують кандидатуру Карпачової Ніни Іванівни на посаду Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. 
Детальніше...
 
15 лютого 2012 р. Покладання квітів до Меморіалу полеглим в Афганістані. Надрукувати Надіслати електронною поштою
 
Афганці готові знову вийти на вулицю, якщо виникне нагальна потреба Надрукувати Надіслати електронною поштою
ukrinform15.jpgУкраїнська Спілка ветеранів Афганістану планує продовжити відстоювати свої права в форматі конструктивного діалогу з владою, однак у разі ігнорування їх потреб готові до рішучих дій.
Детальніше...
 
15 лютого 2012 р. Громадянська панахида біля Меморіалу полеглим в Афганістані Надрукувати Надіслати електронною поштою
 
15 лютого 2012 р. Зустріч бойових друзів Надрукувати Надіслати електронною поштою
 
Сегодня в Украине вспоминали Афганистан Надрукувати Надіслати електронною поштою
p1310491.jpg15 февраля в столице Украины прошли торжественные мероприятия ко Дню чествования участников боевых действий, и по случаю 23-й годовщины выведения войск из Афганистана.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
День вшанування учасників бойових дій на території інших держав,
та 23-тя річниця виводу військ з Афганістану.
15022012kiev.jpg    15 лютого, в Києві, та в багатьох інших містах України, відбулись урочисті заходи, з нагоди «Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав», та 23-ї річниці виведення військ з Афганістану, організовані за ініціативи, та безпосередньої участі Української Спілки ветеранів Афганістану (УСВА).
Детальніше...
 
Заявление Симферопольской городской организации Крымской республиканской организации УСВА Надрукувати Надіслати електронною поштою
Симферопольская городская организация Крымской республиканской организации Украинского Союза ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов) выражает сожаление по поводу бестактного поведения по отношению к Президенту Украины В.Ф.Януковичу группой людей у Всеукраинского  памятника воинам, погибшим в Афганистане во время празднования 23-й годовщины вывода войск из Афганистана.
Детальніше...
 
Час не підвладний затьмарити подвиг… Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc03178.jpgУ день 23-ї річниці виведення радянських військ із Афганістану в актовій залі ЦПР «Мрія» у Баришівці Київської області відбувся урочистий захід вшанування воїнів-інтернаціоналістів.
Учасники Афганської війни перед проведенням урочистого заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих побратимів і поклали квіти  до Пам’ятного знака.
Детальніше...
 
Мы на добрую землю пришли, чтобы жить Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc08659.jpgКаждый год 15 февраля в Днепропетровске начинается с митинга у памятника погибшим воинам-афганцам на набережной. Именно в этот день 23 года назад была поставлена точка в почти десятилетней войне, которая коснулась десятки тысяч наших земляков. Тот, кто вернулся домой живым, теперь приходит на поклон к священному монументу в честь воинского подвига боевых товарищей.
Детальніше...
 
Урочисті заходи у Львові Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_3624.jpg15 лютого у місті Львові з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших країн і 23-ї річниці виведення військ з Афганістану відбулася піша хода ветеранів Афганістану через центр міста до пам'ятника загиблим у Афганській війні
Детальніше...
 
На Меморіальному комплексі загиблим в Республіці Афганістан відбувся молебень та покладання квітів Надрукувати Надіслати електронною поштою
15 лютого з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 23-ї річниці виведення  військ з  Афганістану  на Меморіальному комплексі загиблим в Республіці Афганістан відбувся молебень та покладання квітів.
Детальніше...
 
Їхній другий день народження Надрукувати Надіслати електронною поштою
af7.jpgВ Івано-Франківську відзначили день виведення радянських військ з республіки Афганістан
Лише за один рік, з 15 лютого 2011-го по 15 лютого 2012-го, Івано-Франківська обласна організація УСВА поховала 37 своїх членів. Більшість з тих, хто спочив у бозі, – люди віком від сорока до п’ятдесяти років. Але кожен з них мав або фізичну, або моральну травму, залишену тією війною.
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
ПРИВІТАННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ З НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ, ТА 23 РІЧНИЦІ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ
Детальніше...
 
Надрукувати Надіслати електронною поштою
ПРИВІТАННЯ ПРЕМ'ЄР МІНІСТРА УКРАЇНИ З НАГОДИ ДНЯ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ, ТА 23 РІЧНИЦІ ВИВЕДЕННЯ ВІЙСЬК З АФГАНІСТАНУ
Детальніше...
 
День вшанування учасників бойових дій на території інших держав у регіонах України Надрукувати Надіслати електронною поштою
Детальніше...
 
Поздравления Губернатора Московской области Героя Советского Союза Б.В. Громова Надрукувати Надіслати електронною поштою
Уважаемый Сергей Васильевич
Искренне поздравляю вас и всех членов Украинского Союза ветеранов Афганистана с 23-й годовщиной окончания вывода ограниченного контингента советских войск из республики Афганистан. Идут годы, но не ослабевают узы боевого братства.
Детальніше...
 
Привітання Красноармійської Спілки ветеранів Афганістану Надрукувати Надіслати електронною поштою
Від імені Красноармійської Спілки ветеранів Афганістану щиросердечно вітаємо Вас з 23-ю річницею виведення радянських військ з Афганістану.
Детальніше...
 
Поздравление Союза ветеранов вооруженных конфликтов и военной службы Эстонии "Боевое братство" Надрукувати Надіслати електронною поштою
Уважаемые участники локальных войн и военных конфликтов, боевые друзья, ветераны войны в Афганистане! 15 февраля, мы Все отмечаем День памяти воинов интернационалистов (воинов исполнявших служебный долг за пределами Отечества).
Детальніше...
 
В області вшановують учасників бойових дій на території інших держав Надрукувати Надіслати електронною поштою
vinnyca2.gifНапередодні 23-ї річниці виведення  військ з Афганістану керівництво Вінницької  області зустрілось з воїнами-інтернаціоналістами. Голова облдержадміністрації Микола Джига наголосив: «Ми віддаємо глибоку шану синам нашої Вітчизни, які в різних гарячих точках світу виконували  інтернаціональний обов’язок . Чимало не повернулося з епіцентрів конфлікту, ми схиляємо голови перед ними, а тим, хто вижив – наша шана і повага за героїзм. На Вінниччині проживають 3600 воїнів-інтернаціоналістів, з них – 490 інвалідів, – зазначив Микола Джига. – Живими з Афганістану не повернулись 142 наших земляки».
Детальніше...
 
ПАМЯТЬ, ЗАСТЫВШАЯ В ГРАНИТЕ Надрукувати Надіслати електронною поштою
dsc_kmendnepr1.jpg7 февраля в районном центре Каменка-Днепровская Запорожской области  открыт памятник воинам-«афганцам». Символично, что это событие состоялось в день празднования годовщины освобождения района от фашистских захватчиков. В Афганистане полегли внуки тех, кто освобождал нашу землю в далеком 1944-м,  и теперь памятники дедам и внукам находятся на одной аллее Славы.
Детальніше...
 
Прикарпатські школи вшанували подвиг земляків відкриттям меморіальних дощок Надрукувати Надіслати електронною поштою
dosh4.jpgУ переддень відзначення 23-ї річниці виведення військ з Афганістану на стінах кількох прикарпатських шкіл були відкриті меморіальні дошки на честь воїнів, які навчались там і загинули при виконанні інтернаціонального обов’язку.
Детальніше...
 
Святкові заходи на Івано-Франківщині Надрукувати Надіслати електронною поштою
dscf2901.jpgУ районному Народному домі міста Тлумача, що на Івано-Франківщині 11 лютого відбувся святковий концерт до Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав і 23-ї річниці виведення військ з Афганістану.
Детальніше...
 
Турнір з карате Надрукувати Надіслати електронною поштою
img_7548.jpgВідбувся щорічний традиційний турнір пам'яті, присвячений 23-й річниці виведення радянських військ з Афганістану та вшанування воїнів-інтеранціоналістів, учасників бойових дій на території інших країн, організований Вишгородською районною організацією Української Спілки ветеранів Афганістану та районним спортклубом «Фортеця».
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 Наступна > В кінець >>

Всього 4343 - 4368 з 6425

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.